Tuinstoelen

Een comfortabele zitplek op prachtige tuinstoelen mag niet ontbreken in je tuin. Bij Prins Lifestyle bieden wij een gevarieerd assortiment stoelen, passend bij verschillende wensen en behoeften. Of je nu wilt ontspannen in een verstelbare tuinstoel, gezellig dineren met onze dining tuinstoelen, of juist alleen tot rust komen op het balkon met een hangstoel of loungestoel, wij hebben altijd de perfecte stoel voor buiten die bij jou past.

zoek
 

Lesli Living tuinstoel Tropez Straw (set van 2)

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.tuinstoel-tropez-straw.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 679,00
€ 479,00

Lesli Living tuinstoel Tropez Smoke (set van 2)

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.tuinstoel-tropez-smoke.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 679,00
€ 489,00

Stoel Amalfi - Lesli Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.stoel-amalfi-lesli-living.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 679,00
€ 199,00

Relax stoel Cozy stone - Lesli Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.relax-stoel-cozy-stone.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 679,00
€ 348,99

Relax stoel Cozy olive - Lesli Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.relax-stoel-cozy-olive.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 679,00
€ 348,99

Hangstoel Rope - grijs - Lesli Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-rope.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 579,00
€ 375,00

Outdoor Living hangstoel Flower

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-flower.jpg

Van€ 499,00
€ 335,00

Hangstoel Close Sandy

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-close-sandy-3.jpg

Van€ 599,00
€ 395,00

Hangstoel Relax Sandy

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-relax-sandy-3.jpg

Van€ 499,00
€ 355,00

Hangstoel Relax Grizzly

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-relax-grizzly-3.jpg

Van€ 499,00
€ 325,00

Tuinstoel Salondi Souris

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.tuinstoel-salondi-souris-3.jpg
UITVERKOCHT
€ 225,80

Salondi Souris tuinstoel

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.salondi-souris-tuinstoel-3.jpg
UITVERKOCHT
€ 237,88

Standenstoel Mojito Blanco 2

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.standenstoel-mojito-blanco-2-3.jpg
UITVERKOCHT
€ 163,01

Kiezen tuinstoelen

Bij Prins Lifestyle vind je een ruime selectie tuinstoelen in diverse stijlen en materialen, zodat er altijd een stoel is die voldoet aan jouw wensen. De aanschaf van tuinstoelen is een investering voor de lange termijn, en daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen welke soorten stoelen geschikt zijn voor jouw situatie. Denk hierbij aan factoren zoals de beschikbare ruimte, je budget, en het beoogde gebruik. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over de belangrijke overwegingen bij de aanschaf van nieuwe stoelen voor buiten.

Beschikbare ruimte voor tuinstoelen

Voordat je tuinstoelen kiest, is het cruciaal om te weten hoeveel ruimte je hebt. Of je nu een kleine tuin, een balkon, of een ruime tuin hebt, wij hebben diverse stoelen die geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld stapelbare tuinstoelen of inklapbare varianten voor beperkte ruimtes, of robuuste loungestoelen voor een grotere tuin.

Budget voor tuinstoelen

Bij Prins Lifestyle Tuinmeubelen bieden we stoelen voor ieder budget. Onze collectie omvat betaalbare tuinstoelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals de merken Outdoor Living, Lesli Living, Tulip Outdoor Furniture, Supper Club. Voor wie op zoek is naar meer luxe, hebben we ook tuinstoelen van gerenommeerde A-merken zoals Hartman, Apple Bee, Bontempi.

Aanbiedingen voor tuinstoelen

Houd onze webshop goed in de gaten, want bij Prins Lifestyle hebben we regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor tuinstoelen. Dankzij onze inkoop kunnen we scherpe prijzen bieden. En soms zelfs heel aantrekkelijke tuinstoel aanbiedingen!

Functie van tuinstoelen

De keuze voor tuin stoelen hangt af van het beoogde gebruik. Voor dineren aan de tuintafel zijn dining tuinstoelen geschikt, terwijl barstoelen perfect passen bij een hoge bartafel. Onze relaxstoelen bieden comfort en ontspanning in de tuin. Bij het selecteren van de juiste stoelen is het essentieel om te overwegen wie er veel gebruik van zal maken en wat de voornaamste functie van de stoelen zal zijn.

Tuinstoelen voor kinderen en senioren

Bij Prins Lifestyle begrijpen we dat verschillende doelgroepen verschillende behoeften hebben. Voor kinderen raden we stoelen met armleuningen aan, terwijl voor senioren stevige stoelen zonder verstelbare functies geschikter zijn.

Uitstraling van tuinstoelen

Tuinstoelen dragen bij aan de sfeer van je buitenruimte. Bij Prins Lifestyle hebben we diverse stoelen in verschillende stijlen, kleuren en vormen. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling, een moderne look, of een speelse twist, onze collectie biedt eindeloze mogelijkheden.

Vorm, kleur en materiaal van tuinstoelen

De vorm, kleur en het materiaal van de stoelen bepalen de uitstraling. Bij Prins Lifestyle hebben we stoelen in diverse vormen, zoals kuipstoelen, hangende tuinstoelen en strakke moderne designs. Kleuren variëren van neutraal zoals zwart, antraciet en wit tot opvallende kleuren voor een speels effect. Onze stoelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals wicker, kunststof, hout, aluminium en meer, die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Invloed van de woonomgeving op tuinstoelen

Bij de keuze van tuinstoelen is het belangrijk om rekening te houden met de woonomgeving. Materialen verschillen in weerbestendigheid en onderhoud. Onze medewerkers kunnen je adviseren over het meest geschikte materiaal op basis van jouw locatie en specifieke wensen.

Onderhoud van tuinstoelen

Bij Prins Lifestyle begrijpen we dat weinig onderhoud gewenst is. Daarom bieden we stoelen van materialen zoals kunststof, RVS en aluminium die weinig onderhoud nodig hebben. Voor houten stoelen adviseren we jaarlijks een speciale oliebehandeling om verkleuring en schimmel te voorkomen.

Tuinmeubels combineren

Combineer je tuinstoelen met andere tuinmeubels voor een harmonieuze buiteninrichting. Stoelkussens kunnen helpen om verschillende sets met elkaar te verbinden en zorgen voor een samenhangende uitstraling.

Tuinstoelen kopen bij Prins Lifestyle

Met onze ruime ervaring is Prins Lifestyle dé specialist op het gebied van tuinmeubelen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om persoonlijk advies te geven, online, telefonisch. Profiteer van onze lage prijzen en ontdek regelmatig stoelen in de opruiming in onze webshop en vestigingen. Bij Prins Lifestyle Tuinmeubelen ben je verzekerd van kwaliteit en service bij de aanschaf van tuinstoelen. Hier zit je goed!