Ligbed kopen? Prins lifestyle bezorgt uw ligbed gratis!

Ligbed weer! De zon schijnt fel. Tijd om lekker op een ligbed bij te bruinen. Prins Lifestyle heeft verschillende ligbedden waarop dat kan. Ligstoelen van verschillende materialen en merken. Verstelbare ligbedden. Met of zonder gasveer. Of een 2 persoons ligbed om romantisch met uw partner op te liggen. De keuze is reuze. Prins Lifestyle bezorgt uw ligstoel of ligbed gratis bij u thuis. Tot in uw tuin of balkon!

zoek
 

Ligbed Valencia Smoke

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.ligbed-valencia-smoke.jpg

Van€ 399,00
Ligbed Valencia Smoke
€ 225,00

Duo Ligbed / loungebank Soho Beach

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.duo-ligbed-soho-beachextra2zoom.jpg

Van € 1599,00
Duo Ligbed / loungebank Soho Beach
€ 949,00

Outdoor Living ligbed Ohio Negro

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.ligbed-ohio-negro.jpg

Van€ 589,00
Outdoor Living ligbed Ohio Negro
€ 340,00

Outdoor Living duo ligbed Amalfi

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.duo-ligbed-amalfi.jpg

Van€ 1279,00
Outdoor Living duo ligbed Amalfi
€ 865,00

Ligbed Prato Mountain - Outdoor Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.ligbed-prato-mountain.jpg

Van€ 899,00
Ligbed Prato Mountain - Outdoor Living
€ 444,50

Ligbed Mojito Negro

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.ligbed-mojito-negro.jpg

Van€ 399,00
Ligbed Mojito Negro
€ 278,50

Bij Prins Lifestyle heeft u de keuze uit verschillende ligbedden.
Een ligbed is verkrijgbaar in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen.
Een ligbed buiten gebruiken is uiteraard niet verplicht. De ligbedden en ligstoelen zijn ook binnen te gebruiken.
Voor klanten die romantisch met zijn tweeën willen genieten op een ligbed hebben we ook diverse 2 persoons ligbedden. Dit zijn heerlijke loungebedden.

Ligbed materialen

De ligbedden die bij Prins Lifestyle verkocht worden zijn gemaakt van diverse materialen. In ons assortiment:

  • aluminium ligbedden
  • teak hout ligbed
  • fiberstone ligbedden
  • textileen ligbedden
  • wicker ligbedden
Ligbed tuin wicker

De ligbedden of ligstoelen van wicker zijn vlechtwerk ligbedden. Dit zijn gevlochten tuinmeubels van vlechtwerk.
Om een wicker ligbed te maken wordt er door een meubelmaker rond het aluminium frame van de ligstoel of ligbed meerdere draden gevlochten. Het resultaat is een prachtig mooi ligbed.

De gebruikte draden kunnen van organisch materiaal zijn. Bijvoorbeeld van de lianen van de rotanpalm. Vlechtwerk ligbedden van rotan of meubelen van rotan zijn bij velen wel bekend. Omdat rotan en andere organische materialen bij gebruik buiten snel onderhevig zijn aan weersinvloeden is er gezocht naar een alternatief voor het maken van een ligbed.
Dit alternatief is gevonden in kunststof vlechtdraden.
Wicker ligbedden van kunststof vlechtdraad zijn vele malen beter bestand tegen weersinvloeden. Zo is het vlechtdraad bestand tegen UV-zonnestralen, kou, regen, vorst, sneeuw en zout water. Ideaal dus voor gebruik in een ligbed. De kunststof vlechtdraden die gebruikt worden voor de ligbedden en ligstoelen zijn er met een platte vlechtdraad, een halfronde vlechtdraad of met een geheel ronde draad. Uiteraard zijn er verschillende diktes en afmetingen mogelijk voor het vlechtdraad. 

Heeft een wicker ligbed buiten onderhoud nodig?

Een wicker ligbed of ligstoel heeft zeer weinig onderhoud nodig.
Het materiaal is zeer weersbestendig en onderhoudsvriendelijk. Af en toe een doekje over het ligbed halen en u bent klaar. Mocht de ligstoel wat vuil zijn, dan volstaat wat lauw water en een sponsje. Mocht het ligbed buiten veel vuil aantrekken bijvoorbeeld doordat het ligbed onder bomen staat dan kunt u de ligstoel met een wicker protector behandelen. Vuil hecht dan minder makkelijk aan het ligbed. Ook de invloed van uv-straling wordt hierdoor extra verminderd.

Aluminium ligbedden

Aluminium ligbedden zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ligstoelen van aluminium zijn lichtgewicht en weerbestendig. Regen, sneeuw, vorst een aluminium ligbed verdraagt het allemaal. Een aluminium ligbed is gemakkelijk schoon te houden met wat water en een spons.

Ligbed teak hout

De houten ligbedden die wij verkopen zijn gemaakt van teak hout. Teakhout is een harde houtsoort uit azie. Een ligbed van teak hout is robuust en kan een stootje hebben. Wel kan een ligbed van teak hout vergrijzen. Dit is gemakkelijk tegen te gaan door het ligbed te voorzien van een kleurcoating of een teakolie.

Textileen ligbedden

Een textileen ligbed heeft een textileen dek. Textileen is een weefsel van polyester draden waarbij het gewoven doek voorzien is van een coating. Textileen is uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Ook is textileen zeer onderhoudsvriendelijk. Textileen is dus een ideaal materiaal voor gebruik in een ligbed.

Onderhoud textileen ligbed

Een textileen ligbed is eenvoudig schoon te maken met wat lauw water en een sponsje.

Ligbed buiten goedkoop. Gratis verzending binnen 2-5 werkdagen. Bezorging tot in uw tuin!

Bij Prinslifestyle.nl hanteren wij de laagste prijzen voor een ligbed mogelijk. Dagelijks hebben wij ligbed aanbiedingen.
Ook checken wij dagelijks of deze nog de laagste zijn. Zo bent u zeker, dat u niet teveel betaald voor uw ligbed of ligstoel.

Het bestellen van ligbedden gaat supersnel en veilig in onze webshop. Na bestelling van uw ligbed of ligstoel ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

Bezorging van de ligstoelen en ligbedden is geheel gratis en komt voor rekening van Prins Lifestyle. Wij bezorgen uw ligbed binnen 2 – 5 werkdagen bij u thuis. Tot helemaal in uw tuin of balkon. Daar waar u het ligbed of ligstoel wilt hebben!