De producten van Prins Lifestyle...voor huis, voor tuin, maar ook kantoortuin en kantoorinrichting


De producten van Prins Lifestyle lenen zich voor diverse toepassingen. Zo kunt u terecht voor prachtige unieke producten voor in uw woonhuis of kantoor. Denk bijvoorbeeld aan prachtig meubilair voor bijvoorbeeld uw woonkamer, maar ook voor ontvangstruimtes, hotel- of bedrijfsrecepties en volledige werkplek- en kantoorinrichtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor de complete inrichting van uw tuin of bedrijfstuin kunt u bij ons terecht.


Woninginrichting

Is uw woonhuis toe aan een compleet nieuwe inrichting of makeover? Wilt u advies over de toepassing van onze producten? Wij kunnen u zeer zeker van dienst zijn. Wij leveren producten voor particuliere objecten en richten deze indien gewenst volledig in. Ook voor uw tuininrichting kunt u terecht bij ons.

Meer weten of wilt u een scherpe vrijblijvende offerte of vrijblijvend advies over woninginrichting? Vrijblijvende offerte of advies aanvragen

projectinrichting prins lifestyle

Projectinrichting

Naast particulier interieuradvies biedt Prins Lifestyle ook oplossingen voor de zakelijke markt. Is uw kantoor, restaurant of hotel toe aan een nieuw interieur? Wij zijn specialist in projectinrichting. Met ons ruime assortiment aan design merken en unieke design objecten bent u verzekerd van een unieke inrichting. Prins Lifestyle geeft advies over stoelen, tafels, werkplekken, receptiebalies, verlichting en alle overige meubels die nodig zijn voor de inrichting van uw project. Wij werken samen met de beste design labels, zodat u verzekerd bent van een projectinrichting op niveau. Projectinrichting voor kantoren en bedrijfsruimten, maar ook bijvoorbeeld theaters en andere openbare instanties. Ook voor inrichting van uw kantoortuin kunt u bij ons terecht.

Meer weten of wilt u een scherpe vrijblijvende offerte of vrijblijvend advies over projectinrichting? Vrijblijvende offerte of advies aanvragen


tuinontwerp

Tuininrichting, advies en tuinontwerp voor particulieren en bedrijven

De winter is ten einde. Het zonnetje begint te schijnen en uw handen jeuken om de tuin aan te gaan pakken. Niet alleen een nieuwe loungeset of tuintafel met tuinstoelen, maar echt een compleet nieuwe tuin. Met mooie wanden en wellicht zelfs een vijver. Alleen u weet niet waar te beginnen of wat te gebruiken. De producten van Prins Lifestyle laten uw wensen uitkomen.
Mooie kwalitatieve producten voor symmetrisch strakke tuinen als ook landelijke tuinen, mooie daktuinen, een dakterras en bedrijfstuinen. Heeft u geen tijd om zelf aan de slag te gaan of heeft u geen idee waar te beginnen? Wij kunnen u adviseren of geheel ontzorgen.

Wij leveren niet alleen producten voor de tuin wij verzorgen ook volledige tuinprojecten. Hierbij werken wij samen met professionele hoveniers en tuinarchitecten:

  • Wij verzorgen het ontwerp van uw tuin;
  • Wij verzorgen de aanleg van uw tuin;
  • Wij verzorgen de inrichting van uw tuin;
  • Wij verzorgen het onderhoud van uw tuin

Combineer uw wensen en ideeën met de onze en laat uw dromen uitkomen. Uiteraard kunt u ook gewoon voor advies terecht bij ons over de toepassing van onze producten wanneer een tuinontwerp niet nodig is. Wij kunnen u vrijblijvend voorzien van advies. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Klik op Tuinadvies en tuinontwerp