Potten voor binnen en buiten. Gratis verzending!

Mooie potten voor huis of tuin. Die koopt u natuurlijk online bij Prinslifestyle.nl. Wij hebben namelijk een groot aanbod voordelige potten. Voor binnen en buiten. Voor gebruik als bloempot of styleobject. Keramiek potten, maar ook van zink en kunststofmaterialen. Hieronder zijn mooie polyresin en polyester potten. Alle potten zijn handgemaakt en worden gratis bezorgd.

zoek
 

Bloempot of styleobject?

Bij Prinslifestyle.nl heeft u een zeer grote keuze uit diverse modellen potten. Potten voor gebruik voor binnen en buiten. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en afmetingen. Tevens weerbestendig. Keramiek potten, zink, fiberstone, polyester en polyresin potten. Potterie voor binnen als styleobject. Maar ook bloempotten voor buiten. Kleinere, maar ook zeer grote planten potten. Alle potten zijn handgemaakt en worden gratis bezorgd.

Onze potten voor binnen en buiten:

• Polyresin; mooi afgewerkte potten van kunsstof

• Fiberstone potten: unieke potten van een mix van steengruis en fiberglas

• Koper potten

• Terracotta potten voor binnen en buiten

• Zinken potten

Ook maatwerk mogelijk

Voldoende keuze voor een mooie pot. De merken die wij voeren zijn Domani en PP Collection. Alle producten zijn zeer exclusief en worden met veel vakmanschap gemaakt. Bepaalde Domani producten kunnen geheel naar eigen smaak worden gemaakt. Zoals de zink collectie. Maar ook voor de overige potten zijn er mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Gratis bezorging

Alle potten kunt u online bestellen. Deze worden veelal binnen 3 dagen bij u afgeleverd. De bezorging is geheel gratis. U betaalt geen extra kosten voor verzending dus.