zoek
 

Diningset tropez - Lesli Living

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.diningset-tropez.webp

Van € 2.899,00
Diningset tropez - Lesli Living
€ 2579,00

Tuinmeubelen kopen? Bij Prinslifestyle.nl natuurlijk!

 

Bent u op zoek naar hoogwaardige en betaalbare tuinmeubelen van verschillende materialen? Dan is Prinslifestyle.nl de juiste plek om te zoeken! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubels van hout, aluminium tuinmeubelen, wicker tuinmeubelen, textileen tuinmeubelen, tuinmeubelen van metaal; zoals stalen tuinmeubelen en rvs tuinmeubelen. Ook kunnen we u voorzien in kunststof tuinmeubelen. Allemaal van topkwaliteit en tegen scherpe prijzen.

Bestel uw tuinmeubel online. Vanuit uw luie stoel. Wij hebben namelijk een zeer groot assortiment tuinmeubelen. Wij hebben bekende soorten tuinmeubels. En ook de bekende merken tuinmeubelen. Maar ook zeer exclusieve unieke tuinmeubelen. En niet geheel onbelangrijk: zeer goed geprijsd ook! Alle tuinmeubelen worden gratis bezorgd.

De tuinmeubelen kopen van Prins Lifestyle.nl

 

Tuinmeubelen zijn een essentieel onderdeel van elke buitenruimte, of het nu gaat om een tuin, balkon of terras. Prins Lifestyle heeft een groot aanbod aan tuinmeubelen. Gemaakt van materialen zoals wicker of rattan, maar ook teakhout tuinmeubelen. Alles scherp geprijsd. Maar ook tuinmeubelen van staal en zink. In webshop Prinslifestyle.nl verkopen wij de volgende tuinmeubels:

 • Vlechtwerk tuinmeubelen ook wel wicker tuinmeubelen
 • Aluminium tuinmeubelen
 • Teak houten tuinmeubelen
 • Houten tuinmeubelen
 • Textileen tuinmeubelen
 • Metalen tuinmeubelen; rvs tuinmeubelen, stalen tuinmeubels en giet aluminium tuinmeubelen
 • Fiberstone Tuinmeubelen
 • Overige tuinmeubelen; o.a. Kunststof tuinmeubelen
 

Bij het kiezen van tuinmeubelen zijn er dus tal van materialen beschikbaar, maar hout, aluminium en wicker alsook kunststof zijn vier veel gebruikte opties. Hieronder bespreken we de kenmerken van tuinmeubelen van hout, aluminium tuinmeubels, kunststof tuinmeubelen en wicker tuinmeubelen.

 

Houten tuinmeubelen

Onze collectie tuinmeubelen van hout bestaat uit een groot aantal verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Een houten tuinmeubel brengt een natuurlijke sfeer in elke buitenruimte. 
Er zijn veel verschillende houtsoorten beschikbaar, waaronder teakhout, eucalyptus, ceder en acacia. Onze houten tuinmeubels zijn vervaardigd van de beste kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en een prachtige uitstraling. Houten tuinmeubelen zijn duurzaam en gaan over het algemeen lang mee, maar hebben desondanks wel onderhoud nodig om de levensduur te verlengen. Regelmatig schoonmaken en het aanbrengen van een beschermende laag is belangrijk om het hout in goede staat te houden. Houten meubelen hebben ook de neiging om te verkleuren of te vervagen onder invloed van zonlicht en weersomstandigheden.

Aluminium tuinmeubel

Aluminium tuinmeubelen zijn een modern alternatief voor houten tuinmeubelen. Aluminium meubelen zijn lichtgewicht, stevig en hebben een gladde, moderne uitstraling. Het materiaal is ook bestand tegen weersinvloeden, waardoor aluminium meubelen een onderhoudsarm alternatief zijn voor houten meubelen. Ze zijn ook roestvrij en kunnen gemakkelijk worden gereinigd met water en zeep. Een nadeel van aluminium meubelen is dat ze soms als koud en ongezellig kunnen worden ervaren en minder geschikt zijn voor traditionele buitenruimtes.

Wicker tuinmeubelen

Wicker is een materiaal dat steeds populairder wordt bij tuinmeubelen. Met wicker worden vlechtwerk tuinmeubelen gemaakt. Wicker is een kunststof rattan/rotan vezel. Rotan/rattan zijn natuurproducten waar men eveneens vlechtwerk meubelen van maakt. Wicker is dus de kunststof variant.  Onze wicker tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitstekende weerstand tegen de elementen. Wicker tuinmeubelen zijn gemakkelijk in onderhoud en hebben een moderne en stijlvolle uitstraling.

Kunststof tuinmeubelen

Tot slot hebben we ook een ruim assortiment kunststof tuinmeubelen, die ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Over het algemeen is de keuze tussen houten, wicker, kunststof tuinmeubels en aluminium tuinmeubelen afhankelijk van persoonlijke voorkeur en stijl. De materialen hebben voor- en nadelen, maar kunnen een aanwinst zijn voor elke buitenruimte. Houten meubelen geven een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium meubelen een modernere uitstraling hebben en minder onderhoud nodig hebben. Kunststof tuinmeubelen en wicker tuinmeubelen hebben eveneens weinig onderhoud nodig zijn duurzaam maar ook weer modern.

Het is belangrijk om de levensduur van de tuinmeubelen te verlengen door ze te beschermen tegen weersomstandigheden en regelmatig te onderhouden, ongeacht het materiaal waarvoor je kiest.

Merken tuinmeubelen

Bij Prinslifestyle.nl verkopen we o.a. de volgende merken tuinmeubelen:

 • Applebee
 • Domani
 • Life Outdoor Living
 • PP Collection
 • Bloomburry
 • Outdoor Living
 • Tulip Outdoor Furniture

Soorten tuinmeubelen

Onder de genoemde tuinmeubelen vallen diverse soorten tuinmeubelen. Bijvoorbeeld loungesets, tuinsets, diningsets, ligbedden en loungebedden. Ook hebben we grote collectie tuinstoelen. Eveneens een grote keuze aan tuintafels.

Gratis levering tuinmeubel binnen 2-5 werkdagen

Naast de hoge kwaliteit van onze tuinmeubelen en de scherpe prijzen bieden wij ook een uitstekende klantenservice en snelle levering. Alle tuinmeubelen worden namelijk gratis binnen 2-5 werkdagen geleverd. Geen verzendkosten dus. U kunt altijd bij ons terecht voor deskundig advies en hulp bij het kiezen van de juiste tuinmeubelen voor uw behoeften en budget.

Bij Prinslifestyle.nl geloven we in de kracht van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u bij ons de beste en voordeligste tuinmeubelen van hout, aluminium, wicker en kunststof kunt vinden. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw favoriete tuinmeubelen!