zoek
 

Fiberstone tuinmeubelen

Fiberstone tuinmeubelen staan garant voor een strakke vormgeving en eenvoud. Vervaardigt uit een mix van fiberglas en steengruis. Hoge kwaliteit fiberstone tuinmeubelen. Prins Lifestyle heeft de grootste online collectie. Zéér voordelig geprijsd. Bestel snel online!

Materiaalgebruik tuinmeubelen fiberstone

Fiberstone tuinmeubelen zijn vervaardigd uit een combinatie van fiberglas en steengruis in een verhouding van 65-35%. Het steengruis zit aan de buitenkant van het artikel. Hierdoor hebben de fiberstone tuinmeubelen dan ook een 100% natuurlijke uitstraling! Elk fiberstone tuinmeubel heeft zijn eigen individuele karakter. Desondanks blijven kleurschakeringen beperkt.

Glossy tuinmeubelen fiberstone

Echte eyecathers zijn de Glossy fiberstone tuinmeubelen. Bij deze fiberstone tuinmeubelen is de buitenkant afgewerkt met 2 lagen normale lak en 7 lagen autolak. Dit resulteert in strak glanzende fiberstone tuinmeubels. De autolakken die gebruikt worden zijn UV en krasbestendig. .

Minimaal onderhoud fiberstone tuinmeubilair

Fiberstone tuinmeubilair behoeft nauwelijks onderhoud. De tuinmeubelen kunt u reinigen door middel van sop en water. Eventueel kunt u een- tot tweemaal per jaar speciale olie aanbrengen, waardoor de staat van "nieuw" weer helemaal terug komt. Voor de glossy(glanzende) producten is dit uiteraard niet nodig. Deze zijn afgewerkt met een hoogglans autolak. Een sopje volstaat voor deze fiberstone tuinmeubelen.

Jan des Bouvrie by Pottery Pots

Nieuw in ons assortiment zijn de fiberstone tuinmeubelen ontworpen door Jan des Bouvrie. De tuinmeubelen (en ook potten) die Jan des Bouvrie voor Pottery Pots heeft ontworpen, zijn werkelijk een lust voor het oog.

Fiberstone tuinmeubelen door Jan des Bouvrie

  • ligbedden
  • daybeds
  • loungebanken
  • loungestoelen
  • picknick sets

Strakke ligbedden, daybeds, loungebanken, loungestoelen in stralend wit. Ook een Jan des Bouvrie fiberstone tuinmeubel? Bekijk ze hier.

Fiberstone tuinmeubelen. Snel in huis. Gratis verzending.

Al onze fiberstone tuinmeubelen kunnen online worden besteld. Iedere tuinmeubel fiberstone wordt na bestelling binnen 3- 5 werkdagen aan u verzonden. De kosten hiervan neemt Prins Lifestyle voor haar rekening. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de datum van levering. Wij zullen hierbij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Zo geniet u van de best mogelijke service.

Design Tuinmeubelen | Tuinmeubelen kopen | Tuinmeubelen uitverkoop | Aanbieding tuinmeubelen | Loungeset aanbieding