Tuinmeubelen Outlet Noord-Holland

 

U bent op zoek naar mooie tuinmeubelen? Dan bent u in onze tuinmeubel in outlet Noord-Holland op de juiste plek. Wij hebben de grootste collectie tuinmeubelen van Noord-Holland. Bekijk de nieuwste modellen tuinmeubelen in onze tuinmeubelen outlet hier nu online.

 

Grootste online keuze tuinmeubelen outlet Noord Holland

 

Bij Prins Lifestyle kunt u uit een gigantische voorraad outlet tuinmeubelen kiezen. Wij hebben diverse soorten, modellen, kleuren en merken tuinmeubelen. Deze bieden wij aan u aan tegen super voordelige prijzen. Online. Wij zijn de tuinmeubel outlet van Noord Holland. Ziet u een van onze tuinmeubelen bij een ander tuinmeubel in outlet goedkoper. Geen probleem. Laat het ons weten en wij bieden u een scherpere prijs aan.

De tuinmeubelen van de grootste tuinmeubel outlet in Noordholland zijn uniek. Het zijn alle A-merk tuinmeubelen. Met garantie tot 3 jaar.

Enkele tuinmeubelen uit ons assortiment:

zoek
 

Witte loungeset hoek aluminium - Lisse - 192x219cm

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.witte-aluminium-loungeset.webp
Loungeset aanbieding
Van€ 1.279,00
Witte loungeset hoek aluminium - Lisse - 192x219cm
€ 579,00

Outdoor Living loungeset duoset Coda charcoal

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.duoset-coda-charcoal.jpg
Van€ 799,00
Outdoor Living loungeset duoset Coda charcoal
€ 575,00

Outdoor Living hangstoel Amazonas

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.hangstoel-outdoor-living-amazonas.jpg

Van€ 599,00
Outdoor Living hangstoel Amazonas
€ 369,00

Beste service tuinmeubelen outlet Noord Holland

 

Naast onze scherpe prijzen bieden wij u een snelle service. Na bestelling worden uw tuinmeubelen binnen 2-5 dagen gratis bij u thuisbezorgd. Hiervoor maken wij met u een afspraak. Het bezorgen in Noord Holland of daarbuiten, wij leveren, in geheel Nederland en Belgie, van de tuinmeubelen doen wij zo mogelijk tot in de tuin. Voor montage rekenen wij soms een bijdrage. Indien gewenst, nemen wij afval, zoals karton en plastic voor u mee.

De tuinmeubelen outlet Noord Holland biedt u ook veilige betaalmogelijkheden. Zowel voor u en ons. Zoals via iDEAL en Mr Cash/bancontact, maar ook de mogelijkheid uw bestelling te voldoen bij aflevering. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Neem ook een kijkje in: