Loungeset tuin? Bestel hier uw tuin loungeset!

Het is mooi weer..de temperaturen lopen op. De zomer staat voor de deur. Het kriebelt. Loungeset tuin schiet door uw hoofd. Tijd voor een nieuwe loungeset in de tuin! U vindt ze hier bij PrinsLifestyle.nl online. Voordelige tuin loungesets. Loungesets van diverse materialen en merken. Goedkoop. Het grootste online assortiment loungeset voor de tuin. Eenvoudig te bestellen. Levering tuin loungeset al binnen 1 dag na bestelling. Gratis tot in uw tuin bezorgd.

Bij PrinsLifestyle.nl vindt u het grootste aanbod aan tuin loungesets. Tegen voordeelprijzen. Bij PrinsLifestyle.nl vindt u alleen A-kwaliteit tuin loungesets. Wilt u een tuin loungeset van
4 Seasons Outdoor, Applebee, Tulip Outdoor Furniture? U vindt ze bij Prins Lifestyle. Loungeset tuin? Maar waarvan gemaakt? Een loungeset is te verkrijgen in onder andere hout, wicker, aluminium, textileen etc.
zoek
 

Witte loungeset hoek aluminium - Lisse - 192x219cm

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.witte-aluminium-loungeset.webp
Loungeset aanbieding
Van€ 1.279,00
Witte loungeset hoek aluminium - Lisse - 192x219cm
€ 579,00

Outdoor Living loungehoekset Sphere

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.loungehoekset-sphere.jpg

Van€ 3179,00
Outdoor Living loungehoekset Sphere
€ 2279,00

Elders goedkoper gezien?

Bel. U krijgt een beter aanbod. Om u niet teveel te laten betalen houden wij de prijzen van andere tuin loungeset aanbieders in de gaten en verlagen deze indien nodig. Treft u elders een loungeset tuin voor een goedkopere prijs? Bel ons en wij doen u een beter aanbod. Op de loungesets die u in de Prins Lifestyle webshop koopt krijgt u garantie tot 3 jaar.

Betalen loungeset tuin bij aflevering mogelijk

Bestellen van een loungeset voor in de tuin gaat eenvoudig. U maakt uw keuze. Klikt vervolgens op bestellen even afrekenen en klaar. Tijdens het bezoek in de webshop hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gegevens. De webshop is beveiligd via een beveiligde verbinding. De betalingsmogelijkheden zijn divers. U kunt kiezen voor betaling via iDEAL, Bancontact/Mr. Cash, via bankoverschrijving, maar ook bij aflevering. Informeer hiervoor naar de naar de mogelijkheden.
 

Levering tot in uw tuin vaak binnen 1 dag

Zodra wij u bestelling hebben ontvangen maken wij met u een afspraak om de loungeset af te komen leveren. Vaak al de volgende dag! Wij brengen de tuin loungeset tot in uw achtertuin. Wij pakken alles voor u uit en plaatsen de loungeset tuin waar u maar wilt. Eventueel afval nemen wij met ons mee..
Bekijk hier ons loungeset aanbod