Barbecue kopen? Houtskool barbecues, gas barbecues en barbecue buitenkeuken

Bij PrinsLifestyle.nl vindt u een groots assortiment barbecues. Diverse grill barbecues. Traditionele barbecues op houtskool maar ook meerdere gasbarbecue tot complete buitenkeuken. Zoals bijvoorbeeld een barbecue die gestookt wordt op houtskool. Wij verkopen houtskool barbecues van klein tot groot. Van tafelmodel barbecue, traditionele kogel barbecue tot kamado grill. Een kamado houtskool barbecue is nieuw in ons assortiment. Ook wel bekend als Green Egg.


Houtskool barbecue, Kamado Grill, gasbarbecues en buitenkeuken Landmann

Naast houtskool barbecues vindt u bij Prins Lifestyle diverse gasbarbecues. Diverse modellen gas barbecues van klein tot groot. Gasbarbecue met meerdere niveau?s om vlees te grillen. Maar ook gasbarbecues met extra warmhoud pitten om bijvoorbeeld sauzen warm te houden. De gasbarbecues zijn eveneens voorzien van infrarood branders voor snelle garing en geregelde temperatuurverdeling. De gasbarbecues zijn er dus in verschillende uitvoeringen. Sommige zo groot, dat het completen buitenkeukens zijn. Met koelruimte, waterkranen en een gootsteen.
Alle barbecues die wij verkopen zijn oa van het merk Landmann. Een Landmann grill barbecue staat voor Duitse kwaliteit voor een voordelige prijs. Met technische hoogstandjes.


Gratis bezorging barbecues in Nederland

Alle barbecues worden gratis bij u thuisbezorgd. De barbecues worden geleverd door Prinslifestyle in heel Nederland:
Barbecue Noord Holland, barbecues Zuid Holland, Barbecues Utrecht, Barbecue Limburg, Barbecues Friesland, Barbecue Groningen, Barbecue Drenthe, Barbecue Zeeland, Barbecue Noord Brabant..wij zijn de barbecue specialist in heel Nederland.


Elders goedkopere bbq? Laat het ons weten!

Mocht een elders een landmann barbecue of een grill barbecue van Prins Lifestyle zien die goedkoper is? Laat het ons weten. Dan doen wij u een beter aanbod. Zodat u nooit teveel betaald voor de bbq van uw keuze.


Bbq bestellen

Bestellen van een barbecue is eenvoudig. Uitkiezen. Op bestellen klikken. En dan kiezen hoe u wenst te betalen. U kunt betalen via iDEAL, Bancontact/Mr. Cash of via overschrijving.
Uw bestelde bbq wordt vervolgens tussen 2-5 werkdagen bij u afgeleverd. Garantie is meestal 2jaar.
zoek
 

Rexon PTS 3.0 gasbarbecue

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.gasbarbecue-rexon-3.0-zwart.jpg
Van € 599,00
€ 425,00

Rexon PTS 3.1 gasbarbecue

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.gasbarbecue-rexon-3.1-zwart.jpg
Van € 599,00
€ 445,00

Rexon PTS 4.1 CooK gasbarbecue

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.gasbarbecue-rexon-4.1-zwart.jpg
Van €699,00
€ 565,00

Buitenkeuken Triton PTS 2.1

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.gasbarbecue-triton-2.1-zilver.jpg
Van €579,00
€ 455,00

Buitenkeuken Triton PTS 3.1

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.triton-3.1-gasbarbecue-zilver.jpg
Van €579,00
€ 419,00