Tuinmeubelen in Outlet in regio Utrecht

U woont in Utrecht en heeft een mooie tuin of balkon. Om uw tuin of balkon af te maken wilt u deze opfleuren met fraaie tuinmeubelen. Die kwalitatief maar ook voordelig zijn? Neem dan een kijkje in de tuinmeubelen outlet Utrecht van Prins Lifestyle. Wij hebben de grootste collectie outlet tuinmeubelen in regio Utrecht. Deze collectie tuinmeubelen omvat diverse modellen tuinmeubelen van diverse materialen en is geheel online te zien en te verkrijgen.

Een greep uit de collectie tuinmeubelen:

Niet eerder in Utrecht. Grootste collectie tuinmeubelen in outlet Utrecht

Bij de grootste tuinmeubelen outlet van Nederland kunt u nu ook terecht als u in Utrecht woonachtig bent. Bij Prinslifestyle.nl bieden wij u een enorm assortiment tuinmeubelen. Een assortiment uitgebreider dan welke tuinmeubelen in outlet dan ook. Denk aan tuinsets, zoals loungesets, balkonsets of barsets, maar ook tuinbanken of bijvoorbeeld ligbedden. Deze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit. Omdat wij volledig staan voor de kwaliteit van onze outlet tuinmeubelen kunt u rekenen op garantietermijnen tot wel 3 jaar.


Scherpste prijs outlet tuinmeubelen Utrecht

Naast het uitgebreide assortiment tuinmeubelen in outlet Utrecht kunt u tevens rekenen op de scherpst mogelijke prijzen. Elders, bij een andere tuinmeubelen outlet, in Utrecht of online een van onze tuinmeubelen goedkoper gezien? Geen probleem. U krijgt een scherpere prijs van ons aangeboden.


Levering tuinmeubelen outlet Utrecht

Bestelde tuinmeubelen worden door ons zeer snel geleverd. In de regel binnen 2-5 dagen. De levering in Utrecht of daarbuiten is geheel gratis. De dag van levering stemmen wij volledig met u af. De tuinmeubelen outlet Utrecht leveren de tuinmeubelen tot in uw tuin of op uw balkon. Wij pakken de tuinmeubelen uit en plaatsen deze op de door u aangewezen plek. Afval, zoals plastic en karton, nemen wij weer met ons mee. Enkel in voorkomende gevallen zullen wij voor montage een kleine bijdrage in rekening brengen. Maar meestal is dit gewoon gratis. Voor levering binnen milieuzones in Utrecht zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage te vragen.

Veilig betalen


Alle tuinmeubelen die u via de tuinmeubel outlet Utrecht besteld worden via een beveiligde verbinding afgehandeld. Betalingen vinden plaats via iDEAL, Mr Cash/Bancontact of een bankoverschrijving. Ook bieden wij u de mogelijkheid aan uw bestelling bij aflevering te voldoen. Neem hiervoor contact op met Prinslifestyle.nl
zoek
 

Witte loungeset hoek aluminium - Lisse - 192x219cm

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.witte-aluminium-loungeset.webp
Loungeset aanbieding
Van€ 1.279,00
€ 579,00

Outdoor Living loungehoekset Espressi Rock

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.loungeset-espressi-rock.webp
ACTIEPRIJS
Van€ 2,279,00
€ 1.395,00

Ligbed / loungebank Soho Beach

https://media.myshop.com/images/shop2212200.pictures.duo-ligbed-soho-beachextra2zoom.jpg

Van € 1599,00
€ 899,00