Life. All Weather Tuinmeubelen!

U gaat nieuwe tuinmeubelen kopen. U wilt het beste. Dus geen gesjouw met kussens. Maar kussens die kunnen blijven liggen...buiten. All Weather kussens. Daarom kiest u voor Life. Life tuinmeubelen zijn uitgerust met 100% weerbestendige kussens. . Twijfel niet langer. Bestel online tuinmeubelen van Life Outdoor living!

Lees meer
 

Loungestoel Moray lightbrown

Loungestoel Moray lightbrown

Van € 599,00
€ 149,00

Life Outdoor Living tuinmeubelen. Weerbestendige kwaliteit !

Wanneer u tuinmeubelen gaat kopen wilt u een uniek tuinmeubel, een voordelige prijs en een goede kwaliteit. Daarom kiest u voor Life Outdoor Living. De Life Outdoor Living tuinmeubelen zijn namelijk uniek, voordelig geprijsd en 100% weerbestendig. Twijfel niet langer. Bestel online Life Outdoor Living tuinmeubelen!

Tuinmeubelen Life Outdoor Living? Unieke All Weather materialen

De Life Outdoor Living tuinmeubelen zijn prachtige tuinmeubelen van goede kwaliteit. Waar de tuinmeubelen van Life Outdoor Living in uitblinken zijn de kussens. De kussens van een Life Outdoor Living tuinmeubel zijn standaard uitgevoerd met All Weather textileen. Dit betekent dat het probleem dat kussens bij regen naar binnen gehaald moeten worden definitief voorbij is. Regenwater zakt door de kussens heen, zonder kletsnat te worden. U kunt ze dus meteen weer gaan gebruiken!

De Life Outdoor Living tuinmeubels hebben allen een aluminium frame, welke behandeld is met een poedercoating. Koude, hitte en vocht maken geen kans het frame te schaden. Het vlechtwerk dat voor de Life Outdoor Living tuinmeubelen wordt gebruikt is gevarieerd. Er wordt gebruik gemaakt van plat, rond en halfrond rattan. In verschillende diktes en kleuren. Het dient gezegd te worden, dat de verschillende soorten rattan (wicker)getest zijn op alle mogelijke weersinvloeden. Koude, warmte, hitte, uv-straling en zout water zijn van geen invloed op het vlechtwerk.

Verschillende materialen Life Outdoor Living tuinmeubelen

Naast het eerder beschreven rattan of wicker maakt Life Outdoor Living gebruik van gerecycled teak. Daarnaast wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van natuursteen, rvs, aluminium, gegalvaniseerd staal, maar ook kunststof.

Materialen Life Outdoor Living Tuinmeubelen:

  • Rattan of ook wel wicker
  • Gerecycled teak hout
  • RVS
  • Aluminium
  • gegalvaniseerd staal
  • natuursteen
  • kunststof

 

Makkelijk online bestellen. Voordeelprijzen. Gratis bezorging.

Al onze Life Outdoor Living tuinmeubelen kunt u online bestellen. De meubelen zijn scherp geprijsd. Zo geniet u van de beste voordeelprijzen. De door u bestelde Outdoor Living tuinmeubelen worden binnen 3-5 werkdagen bij u bezorgd. Hiervoor betaalt u niets! Uiteraard gaat alles in overleg. Wij houden rekening met uw agenda en passen onze daarop aan. Zo geniet u van de beste service en krijgt u uw tuinmeubelen wanneer het u uitkomt.