Applebee. Stijlvol. Uniek design. Duurzame hoge kwaliteit!

U bent aan nieuwe tuinmeubelen toe? Maar wel stijlvolle tuinmeubelen? Unieke designs van hoge kwaliteit? Liefst duurzaam? Dat is Applebee. Prins Lifestyle heeft de grootste online collectie. Zéér voordelig geprijsd. Twijfel daarom niet langer. Ga voor Apple Bee. Bestel snel online!

Stijlvolle designs, duurzame en hoge kwaliteit? Dat is Applebee..

Applebee tuinmeubelen staan voor hoge kwaliteit. Applebee maakt gebruik van de beste materialen. Het framewerk is van geannodiseerd of gecoat aluminium. Het vlechtwerk is door TNO op Europese weeromstandigheden getest. Dit garandeert dat het mooi en sterk blijft. Niet verkleurd en haar natuurlijke karakter behoud. Met deze materialen worden de meest stijlvolle tuinmeubelen vervaardigt. Handmatig. Uniek designs. Zoals de Wave die met de prestigieuze Red Dot Design Award is bekroond.

Apple Bee tuinmeubelen staan voor duurzaamheid. Voor haar houten tuinmeubelen gebruikt Apple Bee 100% FSC teakhout. Gerecycled teak. Dit hout krijgt bij gebruik buiten een platinagrijze tint. Door weersinvloeden zal het gaan werken en haarscheurtjes vertonen. Hierdoor krijgt het een doorleefd karakter. De kwaliteit blijft daarentegen behouden.

Nieuw in het Applebee assortiment zijn de Outdoor Leather tuinmeubelen. Tuinmeubelen van leatherlook buitenleer. Dit leer is speciaal voor gebruik buiten ontwikkeld en is zeer slijtvast. Het leer heeft een polyester rug met daarboven een waterafstotende vinyl toplaag. De poriën zijn gesloten, waardoor het leer makkelijk te reinigen is.

Apple Bee gebruikt voor haar kussens Bee Wett material. Dit materiaal zorgt ervoor dat water door de kussens zakt. Hierdoor kunnen de kussens buiten blijven liggen. Zeer uniek in de markt. All Weather kussens dus!

Kenmerken tuinmeubelen Applebee:

 

  • Stijlvolle designs
  • Prijswinnende designs
  • Kwalitatieve materialen
  • Duurzame materialen
  • All Weather kussens

 

Applebee tuinmeubelen kopen. Snel in huis. Gratis verzending.

Al onze Apple Bee tuinmeubelen kunnen online worden besteld. De Appelbee tuinmeubelen worden na bestelling binnen 3- 5 werkdagen kosteloos aan u verzonden. Middels eigen transport. Via een transporteur of bedrijven als Post NL en GLS. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de datum van levering. Wij zullen hierbij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Zo geniet u van de best mogelijke service.

Design Tuinmeubelen | Tuinmeubelen kopen | Tuinmeubelen uitverkoop | Aanbieding tuinmeubelen | Loungeset aanbieding |